Buiten keuken eiken
Keuken op maat

BJW Maatwerk te Hellevoetsluis 

Wij zijn actief in het realiseren van Keukens op maat, keukenrestyling, schuifdeurkasten, meubels op maat en projectinrichtingen. Elk project is uniek, of het nu gaat om een meubel op maat, schuifdeurkast, inloopkast, uw oude keuken vervangen of restylen of een complete projectinrichting. Laat u verbazen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.


Wij denken altijd met u mee

Door onze jarenlange ervaring bieden wij voor particulieren en bedrijven altijd de juiste oplossing. Wij denken met u mee zodat wij de ruimte voor u zo functioneel mogelijk kunnen maken. Zo kunt u uw keuken of schuifdeurkast op maat laten maken, de keuzes hierin zijn eindeloos.

Restylen van de keuken

Bent u uitgekeken op uw huidige keuken, of is uw keuken gedateerd? Wij kunnen door het vervangen van de deuren en fronten uw keuken een geheel nieuwe uitstraling geven. Ook kunt u er voor kiezen uw huidige apparatuur te vervangen. 

De mogelijkheden aan kleuren en materialen zijn eindeloos. Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod aan werkbladen, keukenfronten en inbouwapparatuur. Zo brengen wij een nieuwe kijk op uw oude keuken. Dit is de perfecte oplossing voor uw gedateerde keuken en biedt een financieel aantrekkelijk alternatief voor een geheel nieuwe keuken. Uw keuken wordt weer als niet en helemaal aangepast aan deze tijd. Snel en zonder veel hak of breekwerk.

Tal van mogelijkheden

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Bel ons dan gerust voor een afspraak, dan kunnen we de mogelijkheden met u bekijken en bespreken. Neem ook gerust een kijkje bij de knop 'maatverzoek'. Beschrijf hier uw wens in het contact formulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Adres gegevens

BJW Maatwerk
Marconiweg 10A
3225 LVHellevoetsluis

Contact

[email protected]
06-19699771

Openingstijden

8:00-16:00 uur
maandag t/m vrijdag
bezoek op afspraak.